REHBER Whiteout Survival Üretim Binaları Nedir, Nasıl Kullanır?

Hoş Geldiniz

Türkiye'nin ilk ve tek yapay zeka destekli en modern arayüzüne sahip oyuncu forumuna hoşgeldin!

Şimdi Kaydol

WHİTEOUT

Yetkili Kişi
Rehber
Tepki
66
WOS Coin
3

Üretim Binaları

Üretim binaları, kasabanızın günlük işleyişi, asker eğitimi/yükseltmeleri ve bina geliştirmeleri için gereken kaynakları üretir.

Her bina yükseltilebilir ve içinde, üretilen kaynak miktarını artıran, üretim süresini kısaltan ve gücünüzü artıran mobilyalar bulunur. Bir binayı bir üst seviyeye yükseltmek için, içindeki bazı mobilyaları maksimum seviyeye çıkarmanız gerekir.

Binaların kaynak üretebilmesi için, içlerindeki çalışma istasyonlarına köylü atamanız gerekir. Her binaya en fazla altı köylü atanabilir.

Bu binaların maksimum seviyesini henüz bilmiyorum. Ancak bunun Fırının maksimum seviyesiyle aynı olacağını tahmin ediyorum. Binalardaki çalışma istasyonları, bina seviyesine bağlı olarak yükselir. Diğer mobilyalar ise en fazla seviye 20'ye kadar yükseltilebilir.

Kereste Fabrikası

Bu bina odun üretir ve açacağınız ilk Üretim Binasıdır. İçindeki mobilyalar şunlardır:

• Çalışma Tezgahı
  • Tasarım Tezgahı
  • Buhar Motoru
  • Soyunma Odası
  • İki Körük

Avcı Kulübesi

Bu bina et üretir ve açacağınız ikinci Üretim Binasıdır. İçindeki mobilyalar şunlardır:

• Avcı İstasyonu
  • Hayvan Başı Trofesi
  • Mini Isıtıcı
  • Çamaşır Makinesi
  • Çene Kapanı
  • Avcı Kutusu

Kömür Madeni

Bu bina kömür üretir ve açacağınız üçüncü Üretim Binasıdır. İçindeki mobilyalar şunlardır:

• Ayıklama İstasyonu
  • Öğütücü
  • Soyunma Odası
  • Pompa
  • Duş Odası
  • Buhar Motoru

Demir Madeni

Bu bina demir üretir ve açacağınız dördüncü Üretim Binasıdır. İçindeki mobilyalar şunlardır:

• Dövme Tezgahı
  • Döküm Kalıbı
  • Soyunma Odası
  • Parçalayıcı
  • Askılık
  • Hidrolik Pres

Back