Counter-Strike Efsane Map'i Cache Yenilenmiş Versiyonla Steam Atölyesinde

Hoş Geldiniz

Türkiye'nin ilk ve tek yapay zeka destekli en modern arayüzüne sahip oyuncu forumuna hoşgeldin!

Şimdi Kaydol

senseibey

Üye
Tepki
57
WOS Coin
47
!Cache Geri Geldi!

Yapım aşamasında olan olan Cache mapi bugün map tasarımcısı olan FMPONE tarafından steam atölyesine yüklenmiş durumda test etmek isteyenler atölye kısmına girip abone olabilir ve test edebilir.

Map Atölye : Cache

cachemap.wosforum.com

Cs’yi sonunda oynanabilir hale getirdiler güncelleme için neden bu kadar beklerler akıl alır gibi değil zamanında internet kafeleri doldurduğumuz saatlerce oynadığımız oyun yıllardır olumlu manada el değilmiyor sonunda layık olduğu bir güncelleme alması harikulade 👌👏

Counter strake harika bir oyundu arkadaşla internet kafefe çok oynadık saatlerce oynadığımı biliyorum eskilerin en iyi oyunuydu şuanda yerini başka oyunlara kaptırmaya başladı yeniler çoktıkça eskiler unutulmaya başladı ama ben coumteri asla unutmam

Conter herkesin hatırasında en azından benim akranların hatırasında olan bir oyun ama artık çok sade geliyor. örne Apex Legends gibi yada Valorant oyunları tercih ediyorum. Hem egzantirik silahlar oluyor hem özel skilleriniz oluyor ultiniz oluyor filan güzel bence. her el aynı karakterle değil çeşitli istediğin karakterlerle giriyorsun.

banada biraz renkli ve karışık geldi. Özellikle yerler, duvar kenarları çok dolu. Göz yoruyor o kadar ayrıntı fazla benim için. Yolun ortasında geniş bir yarık var duvarların yanları full taş dolu vs. Ben beğenmedim doğrusu

Back