Sony'ye yakın kaynaklardan gelen bilgiler, haziran ayında yeni bir PlayStation State of Play etkinliğinin bizleri beklediğini işaret ediyor. PlayStation dünyasının en son güncellemelerini, duyurularını ve fragmanlarını içeren State of Play serisinin son yayını şubat ayında yapılmıştı. Days Gone Remastered'dan Metal Gear Solid Delta: Snake Eater'a, Borderlands 4'ten MindsEye'a kadar merakla beklenen birçok oyunun yer aldığı bu canlı yayın büyük bir heyecan yaratmıştı. Peki, bir sonraki PlayStation etkinliği ne zaman gerçekleşecek?
Grubb, "Birkaç ay önce bir Showcase veya State of Play düzenleme konusunda kararsız kaldıklarını duymuştum. Görünüşe göre bir State of Play'de karar kılmışlar. Bu konuda yüzde 100 emin değilim ancak muhtemelen haziran ayında bir State of Play olacak," ifadelerini kullandı. Gazeteci, kaynaklarının bilgi verme konusunda önceki görüşmelerine kıyasla daha az istekli olduğunu belirtti. Bu durumun kendisini, şirketin gizli tutulan büyük bir duyuru üzerinde çalışıyor olabileceğine inandırdığını söyledi. Grubb, "Şirket çok dikkatli davranıyor. Haziran ayında bir şeyler olacağına dair detayları öğrenmek bile oldukça zordu. Bu yüzden bazı şeyleri sakladıkları hissine kapılıyorum ama bu tamamen bir tahminden ibaret" dedi.
Sony Interactive Entertainment'ın yakın dönem çıkış takviminde Kojima Productions'tan Death Stranding 2: On the Beach, Sucker Punch'tan Ghost of Yotei ve Housemarque'ın Saros oyunu yer alıyor. Ayrıca Insomniac Games'in de bir Wolverine oyunu üzerinde çalıştığı biliniyor ancak bu oyunun çıkış tarihi henüz netleşmedi.
Yeni State of Play Haziran Ayında Gelebilir
Giant Bomb'dan tanınmış gazeteci Jeff Grubb, bu sorunun yanıtını biliyor gibi duruyor. Game Mess Mornings adlı podcast programının son bölümünde konuşan Grubb, Sony'nin mayıs ayında bir etkinlik düzenleyeceğine dair herhangi bir bilgi almadığını söyledi. Grubb, bir sonraki PlayStation sunumunun haziran ayında yapılacağını ve bunun büyük olasılıkla bir Showcase yerine bir State of Play olacağını öne sürdü.Grubb, "Birkaç ay önce bir Showcase veya State of Play düzenleme konusunda kararsız kaldıklarını duymuştum. Görünüşe göre bir State of Play'de karar kılmışlar. Bu konuda yüzde 100 emin değilim ancak muhtemelen haziran ayında bir State of Play olacak," ifadelerini kullandı. Gazeteci, kaynaklarının bilgi verme konusunda önceki görüşmelerine kıyasla daha az istekli olduğunu belirtti. Bu durumun kendisini, şirketin gizli tutulan büyük bir duyuru üzerinde çalışıyor olabileceğine inandırdığını söyledi. Grubb, "Şirket çok dikkatli davranıyor. Haziran ayında bir şeyler olacağına dair detayları öğrenmek bile oldukça zordu. Bu yüzden bazı şeyleri sakladıkları hissine kapılıyorum ama bu tamamen bir tahminden ibaret" dedi.
Sony Interactive Entertainment'ın yakın dönem çıkış takviminde Kojima Productions'tan Death Stranding 2: On the Beach, Sucker Punch'tan Ghost of Yotei ve Housemarque'ın Saros oyunu yer alıyor. Ayrıca Insomniac Games'in de bir Wolverine oyunu üzerinde çalıştığı biliniyor ancak bu oyunun çıkış tarihi henüz netleşmedi.