The Sims 4 Türkçe Yama Nasıl Kurulur? Adım Adım Rehber

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abyss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş Geldiniz

Türkiye'nin ilk ve tek yapay zeka destekli en modern arayüzüne sahip oyuncu forumuna hoşgeldin!

Şimdi Kaydol
OvaSoftware Yazılım Satış & Hazır Modüller Laravel tabanlı hızlı kurulum E-ticaret, ödeme eklentileri, SaaS paketleri Hemen İncele

Abyss

Üye
Tepki
66
WOS Coin
34,225
The Sims 4, son çıkan LoveStruck ek paketiyle birlikte birçok oyuncunun ilgisini yeniden çekti. Ancak oyunun resmî olarak Türkçe dil desteği sunmaması, pek çok oyuncu için sorun yaratıyor. The Sims 4 Türkçe yama kullanarak oyunu tamamen Türkçe oynayabilirsiniz. Bu rehberde, Türkçe yama dosyasını nasıl indireceğinizi ve oyuna nasıl entegre edeceğinizi adım adım anlatacağız.

The Sims 4

The Sims 4 Türkçe Yama Nasıl İndirilir?​

The Sims 4 sürekli güncellenen bir oyun olduğu için, yamaların da güncel sürümlere uyarlanması gerekiyor. Eğer oyununuz daha önce Türkçe çalışıyorken güncelleme sonrası İngilizceye döndüyse, büyük ihtimalle yama eski sürümde kalmıştır. Bu nedenle her zaman en güncel yamayı indirip kullanmanız gerekir.
  1. Yama dosyasını indirmek için ilgili bağlantıya gidin.
  2. "Download Now" butonuna tıklayarak dosyayı indirin. (373.48 MB)
  3. İndirilen "ts1tr_v1.3.exe" dosyasını çalıştırın.

The Sims 4 Türkçe Yama Nasıl Kurulur?​

Yama dosyasını indirdikten sonra aşağıdaki adımları takip ederek kurulumu tamamlayabilirsiniz:
  1. Kurulum dosyasını çalıştırın ve ekrandaki yönergeleri takip edin.
  2. Oyunun yüklü olduğu klasörü hedef dizin olarak seçin.
  3. Bileşen seçiminde oyununuzun sürümüne uygun olanı belirleyin.
  4. Kurulumu tamamladıktan sonra oyunu başlatın.
Kurulum tamamlandıktan sonra The Sims 4 artık Türkçe olarak açılacaktır. Ancak oyunun yeni güncellemeleriyle bazı İngilizce metinlerin yeniden ortaya çıkabileceğini unutmayın.

Dikkat Edilmesi Gerekenler​

• Bu yama, The Sims 4'ün resmî bir güncellemesi değildir. Bir hayran çevirisi olduğu için Electronic Arts tarafından desteklenmemektedir.
  • Yama dosyaları üçüncü taraflar tarafından oluşturulduğundan, dosyayı çalıştırmadan önce virüs taraması yapmanız önerilir. Bilgisayarınızın güvenliğini sağlamak için VirusTotal gibi çevrim içi araçları kullanabilirsiniz.
  • Yamanın en güncel sürümünü kullanmalısınız. Eski sürümler, oyunun yeni versiyonlarıyla uyumlu olmayabilir.

The Sims 4 Konsolda Türkçe Oynanır mı?​

PS5, PS4 ve Xbox gibi konsollarda Türkçe yama kullanmak mümkün değildir. Konsollara dışarıdan dosya yüklenemediği için The Sims 4 yalnızca PC'de Türkçeye çevrilebilir.

The Sims 4 Türkçe Dil Desteği Var mı?​

The Sims 4’te resmî Türkçe dil desteği bulunmamaktadır. Oyunun geniş bir Türk oyuncu kitlesi olmasına rağmen, henüz geliştiriciler tarafından böyle bir destek sunulmamıştır. Ancak paylaştığımız yama dosyası sayesinde oyunu tamamen Türkçe olarak oynayabilirsiniz.

The Sims 4 Türkçe yama nasıl kurulur tüm detaylarıyla açıkladık. Oyunu daha keyifli bir hâle getirmek için sunduğumuz adımları takip edebilir ve oyunu anadilinizde oynayabilirsiniz.

Son düzenleme:
Back