Resident Evil serisinin hayranları için yeni bir söylenti daha gündemde. Jill Valentine karakterine sesiyle hayat veren Sasha Zotova, Instagram hesabında yaptığı paylaşımla dikkatleri üzerine çekti. “Yeniden Jill olmak güzel” diyen Zotova, bu ifadesiyle Resident Evil 1 Remake hakkında ipucu verdiği düşünülen bir mesaj paylaştı. Ancak, Capcom henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmış değil. Bu durum, ipucunun daha da gizemli hale gelmesine neden oldu. İşte detaylar…
Capcom, son yıllarda Resident Evil serisinin eski oyunlarını modern grafiklerle yenileyerek büyük bir ilgi topladı. Özellikle Resident Evil 2 Remake, oyunculardan ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Bu başarılar göz önüne alındığında, ilk oyunun da modern grafiklerle remake edilmesi beklenen bir adım olarak öne çıkıyor. Ayrıca, RE Engine ile geliştirilecek olası bir remake'in, serinin atmosferine daha modern bir dokunuş katması bekleniyor. Bu hem eski hayranları hem de yeni oyuncular için cazip bir seçenek olabilir.
Zotova’nın paylaşımı dışında başka bir sızıntı ya da açıklama bulunmamakla birlikte, sosyal medya ipuçlarının geçmişteki oyun duyurularında etkili olduğu biliniyor. Capcom’un böyle tanıtım stratejilerine başvurduğu daha önce görülmüştü. Summer Game Fest veya Tokyo Game Show gibi büyük etkinliklerde, Resident Evil 1 Remake duyurusunun yapılması olasılığı oldukça yüksek. Şu an için Sasha Zotova'nın gizemli paylaşımı, bu beklentiyi daha da güçlendirmiş durumda.
İlginizi çekebilir: Nisan Ayında Hangi Oyunlar Çıkıyor? Sıralı Tam Liste
Sasha Zotova'nın Paylaşımı, Resident Evil 1 Remake Söylentilerini Güçlendiriyor
Zotova'nın yaptığı paylaşımda doğrudan Resident Evil 1 Remake’e dair bir ifade yer almıyor, ancak oyuncular bu mesajı yeni bir proje ile ilişkilendiriyor. Capcom’un daha önce Resident Evil 1'i GameCube için yeniden yapmış ve ardından remaster versiyonlarını farklı platformlarda sunmuştu. Ancak, Resident Evil 2, 3 ve 4'ün başarılı remake sürümleri sonrası, ilk oyunun da benzer şekilde yeniden yapılması artık daha olası bir senaryo gibi görünüyor.Capcom, son yıllarda Resident Evil serisinin eski oyunlarını modern grafiklerle yenileyerek büyük bir ilgi topladı. Özellikle Resident Evil 2 Remake, oyunculardan ve eleştirmenlerden olumlu yorumlar aldı. Bu başarılar göz önüne alındığında, ilk oyunun da modern grafiklerle remake edilmesi beklenen bir adım olarak öne çıkıyor. Ayrıca, RE Engine ile geliştirilecek olası bir remake'in, serinin atmosferine daha modern bir dokunuş katması bekleniyor. Bu hem eski hayranları hem de yeni oyuncular için cazip bir seçenek olabilir.
Zotova’nın paylaşımı dışında başka bir sızıntı ya da açıklama bulunmamakla birlikte, sosyal medya ipuçlarının geçmişteki oyun duyurularında etkili olduğu biliniyor. Capcom’un böyle tanıtım stratejilerine başvurduğu daha önce görülmüştü. Summer Game Fest veya Tokyo Game Show gibi büyük etkinliklerde, Resident Evil 1 Remake duyurusunun yapılması olasılığı oldukça yüksek. Şu an için Sasha Zotova'nın gizemli paylaşımı, bu beklentiyi daha da güçlendirmiş durumda.
İlginizi çekebilir: Nisan Ayında Hangi Oyunlar Çıkıyor? Sıralı Tam Liste