nRockstar, GTA 6'nın Yeni Fragmanın Bazı Sahnelerinin Oynanış Görüntüleri Olduğunu Açıkladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abyss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş Geldiniz

Türkiye'nin ilk ve tek yapay zeka destekli en modern arayüzüne sahip oyuncu forumuna hoşgeldin!

Şimdi Kaydol

Abyss

Üye
Tepki
85
WOS Coin
52,520

Video oyunları dünyasının ve genel eğlence sektörünün şu sıralar en çok konuşulan yapımı olan GTA 6, geçtiğimiz günlerde yayınladığı taze tanıtım videosuyla ortalığı kasıp kavurmuştu. Bu tanıtım için kısa sürede Türkçe seslendirmeler yapıldı, sayısız ufak detay oyuncular tarafından didik didik edildi ve dün akşam saatlerinde Rockstar Games cephesinden sürpriz bir açıklama geldi. Şirket, gösterilen yeni görsellerin PlayStation 5 konsolundan alındığını belirtirken, bu görüntülerin tam yarısının doğrudan oyunun içinden kaydedilmiş oynanış anlarından oluştuğunu ifade etti.

GTA 6 fragman

GTA 6 Fragmanındaki Görüntülerin Yarısı Oyun İçi Kayıt​

PlayStation 5 platformunda kaydedildiği belirtilen bu tanıtım videosunda gördüğümüz her şey, oyunun nihai halini temsil ediyor. Yani önceden özel olarak tasarlanmış, sadece tanıtım amaçlı üretilmiş sinematik sekanslar değil; gösterilenler, oyunun gerçek grafik kalitesine ve detay seviyesine işaret ediyor. Dün akşam saatlerinde sosyal medya kanalları üzerinden yeni bir bilgi paylaşan Rockstar Games, bu görüntülerin yarısının oyun oynanırken kaydedildiğini duyurdu. Bu da demek oluyor ki, izlediğimiz bazı sahneler, doğrudan oyunun akışı sırasında karşımıza çıkacak ara videolar. Hatta tanıtımın bir bölümünün, oyunun başlangıç sekansı olabileceği yönünde tahminler de mevcut.

Rockstar Games, bu yeni tanıtım videosuyla birlikte oyunla ilgili pek çok önemli ayrıntıyı da gün ışığına çıkarmıştı. Yeni açılan resmî internet sitesi aracılığıyla paylaşılan bilgiler arasında, GTA 6'nın ana karakterleri ve oyunun devasa haritasındaki çeşitli yerleşim yerleri ve bölgeler de bulunuyordu. Bunlara ek olarak, oyundan alınmış tam 70 adet yüksek çözünürlüklü ekran görüntüsü ve oyuna ait çok sayıda dijital medya içeriği de herkesin erişimine açılmıştı.

Yeni tanıtım videosunun yayınlanmasından kısa bir süre önce, GTA 6'nın çıkış tarihinin 26 Mayıs 2026'ya ertelendiği haberi gelmişti. Daha önceki tanıtımlarda ve Take-Two yöneticilerinin yatırımcı toplantılarında yaptığı açıklamalarda, oyunun 2025 yılı içinde piyasaya sürüleceği yönünde güçlü bir beklenti vardı. Ancak ortaya çıkan raporlara göre, yöneticiler çalışanların aşırı iş yükü altında kalmasını ve olumsuz bir geliştirme sürecine girmesini engellemek amacıyla bu erteleme kararını aldılar. Yapılan resmî duyuruda ise şirketin oyunu en iyi şekilde tamamlamak için daha fazla zamana ihtiyacı olduğu ve bu nedenle çıkış tarihinin ertelendiği belirtilmişti. Yeni tanıtım videosunun yarısının oynanış görüntülerinden oluştuğu ve PlayStation 5 üzerinde kaydedildiği bilgisi, sosyal medyada büyük bir heyecan dalgası yarattı.

Back