MindsEye'ın İlk Oynanış Görüntüleri İnternete Sızdı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abyss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş Geldiniz

Türkiye'nin ilk ve tek yapay zeka destekli en modern arayüzüne sahip oyuncu forumuna hoşgeldin!

Şimdi Kaydol

Abyss

Üye
Tepki
85
WOS Coin
52,520
Haziran ayında oyunseverlerle buluşmaya hazırlanan MindsEye'a ait ilk oynanış görüntüleri beklenmedik bir şekilde internet ortamına düştü. Bu sızıntı, oyunun merakla beklenen sürprizlerini erken açığa çıkarmış olabilir.

MindsEye

MindsEye Oynanışı Sızdırıldı Oyun Dünyası Şaşkın​

Eski Rockstar yöneticisi Leslie Benzies'in kurduğu Build a Rocket Boy stüdyosunun ilk büyük projesi olan MindsEye, çıkışına kısa bir süre kala önemli bir sızıntıyla gündeme geldi. Bir yayıncının gizlice kaydettiği ve paylaştığı oynanış görüntüleri hızla internette yayıldı. Bu görüntülerde oyunun açık dünya sürüş dinamikleri ve çatışma mekaniklerine dair ilk detaylar net bir şekilde görülüyor.

Uzun zamandır "GTA benzeri" bir deneyim sunacağı yönünde beklentiler oluşan MindsEye'ın pazarlama süreci oldukça sessiz ilerlemişti. Ancak bu beklenmedik sızıntı, oyunculara oyunun atmosferi ve mekanikleri hakkında ilk somut fikirleri sunma fırsatı yarattı. Reddit platformunda paylaşılan videolar sayesinde bazı kullanıcılar MindsEye projesini ilk kez duyarken, görüntülerdeki araç kullanımı ve silahlı çatışma sahneleri dikkat çekti.

Sızdırılan içerik oyunun henüz tamamlanmamış bir sürümüne ait olsa da genel oyun hissiyatı hakkında önemli ipuçları veriyor. Bazı oyuncular oyunun etkileyici bir açık dünya sunabileceği yönünde olumlu yorumlar yaparken, bir kısım ise ilk izlenimlerin sıradan bir üçüncü şahıs nişancı oyununu andırdığını dile getiriyor. Bu sızıntının ardından Build a Rocket Boy stüdyosunun oyunun çıkışı öncesindeki tanıtım stratejisinde bir değişiklik yapıp yapmayacağı ise merak konusu.

Grand Theft Auto 6'nın çıkışının ertelendiği bu dönemde MindsEye gibi alternatif açık dünya projelerine olan ilgi giderek artıyor. Ancak MindsEye'ın şu ana kadarki tanıtım faaliyetlerinin yetersiz kalması, oyunun beklenen ilgiyi görmeden piyasaya sürülme riskini taşıyor. Bu sızıntı aynı zamanda Build a Rocket Boy stüdyosu için önemli bir sınav niteliği taşıyor.

MindsEye'ın 10 Haziran tarihinde PlayStation 5, PC ve Xbox Series platformları için piyasaya sürülmesi planlanıyor. Şimdi tüm gözler, stüdyonun bu erken sızıntının ardından nasıl bir tanıtım stratejisi izleyeceğine çevrilmiş durumda. Oyunun gerçek potansiyelini ne kadar ortaya koyabileceği, önümüzdeki bu kritik bir aylık süreçte yapılacak tanıtım hamlelerine bağlı olacak.

Back