Rogueside, yeni aksiyon oyunu Devil Jam’i resmi olarak duyurdu. Cehenem temalı bu oyun, ritim tabanlı dövüş sistemleriyle dikkat çekiyor. Hem aksiyon hem de müzikseverlere hitap eden Devil Jam, farklı bir oynanış deneyimi sunmaya hazırlanıyor. Oyuncular, bu sürükleyici dünyada, ritimle senkronize dövüşlerle karanlık bir cehennemde mücadele edecekler.
Oynanış açısından Devil Jam, klasik hayatta kalma türündeki oyunlardan oldukça farklıdır. Düşman saldırıları, tamamen ritim tabanlıdır ve oyuncuların her hareketi, bu ritimle uyumlu olmalıdır. Bu, Devil Jam’i sıradan bir aksiyon oyunundan çok daha fazla bir müzikal deneyime dönüştürür. Ayrıca oyunun el çizimi görselleri, cehennem atmosferini punk ve metal estetiğiyle harmanlayarak, eşsiz bir görsel deneyim sunar.
Devil Jam, 2025 yılının üçüncü çeyreğinde PC platformu için piyasaya çıkacak. PlayStation 5, Xbox Series ve Nintendo Switch sürümleri ise ilerleyen zamanlarda yayınlanacak. Şu an için oyunun Steam sayfası aktif durumda ve oyuncular, istek listesine ekleyerek, yeni gelişmeleri takip edebiliyorlar. Devil Jam, ritim temalı dövüş mekanikleriyle sadece aksiyon değil, müzikseverlere de hitap ediyor. Çıkışına kadar yeni fragmanlar ve ayrıntılı oynanış bilgilerinin paylaşılması bekleniyor.
Devil Jam’in Hikâyesi ve Oynanış Mekanikleri
Devil Jam’in hikâyesi, eski bir müzisyenin şeytanla yaptığı anlaşmayla başlar. Şeytana gitarını veren kahraman, kendini birden cehennem arenasında bulur. Burada amacınız, rakip müzisyenlerle, sinirli hayranlarla ve cehennemin karanlık güçleriyle mücadele ederek, en sonunda Death adlı efsanevi metal solistini alt etmek ve cehennemin hükümdarı olmaktır.Oynanış açısından Devil Jam, klasik hayatta kalma türündeki oyunlardan oldukça farklıdır. Düşman saldırıları, tamamen ritim tabanlıdır ve oyuncuların her hareketi, bu ritimle uyumlu olmalıdır. Bu, Devil Jam’i sıradan bir aksiyon oyunundan çok daha fazla bir müzikal deneyime dönüştürür. Ayrıca oyunun el çizimi görselleri, cehennem atmosferini punk ve metal estetiğiyle harmanlayarak, eşsiz bir görsel deneyim sunar.
Devil Jam, 2025 yılının üçüncü çeyreğinde PC platformu için piyasaya çıkacak. PlayStation 5, Xbox Series ve Nintendo Switch sürümleri ise ilerleyen zamanlarda yayınlanacak. Şu an için oyunun Steam sayfası aktif durumda ve oyuncular, istek listesine ekleyerek, yeni gelişmeleri takip edebiliyorlar. Devil Jam, ritim temalı dövüş mekanikleriyle sadece aksiyon değil, müzikseverlere de hitap ediyor. Çıkışına kadar yeni fragmanlar ve ayrıntılı oynanış bilgilerinin paylaşılması bekleniyor.