Nintendo, Mario Kart World'ü Switch 2'nin çıkış oyunlarından biri olarak duyurdu. Yeni çıkacak oyun, 24 kişilik yarışlar ve heyecan verici modlarla oyunseverlerle bir araya geliyor.
Nintendo, Mario Kart World’ü Switch 2’nin lansmanı ile aynı anda piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu strateji, Nintendo’nun yeni konsolunun satışlarını artırmayı hedefliyor. Oyunun tanıtımında, önceki Mario Kart oyunlarından farklı olarak oyuncuların yakıt tasarrufunu göz önünde bulundurması gereken bir sistemin olacağına dair ipuçları verildi. Mario Kart World hem uzun süreli hayranlar hem de yeni oyuncular için heyecan verici bir deneyim sunmayı vadediyor. Nintendo, bu yeni oyunla birlikte Mario Kart serisini bir adım ileriye taşımayı amaçlıyor.
Mario Kart World’ün Özellikleri
Mario Kart World, seriye birçok yenilik sunuyor. En dikkat çekici özelliklerinden biri, yarışlarda 24 oyuncunun yer alabilmesidir. Ayrıca, dinamik hava koşulları, özgürce gezilebilen haritalar ve jet ski ile kar motosikleti gibi yeni araçlar oyuna ekleniyor. Bu araçlarla duvarda koşma ve raylarda kayma gibi eğlenceli mekanikler de dikkat çekiyor. Tanıtım videosunda Mario, Luigi, Toad ve Peach gibi klasik karakterler yenilenmiş görünümleriyle yer alırken, oyuncular hem eski favori pistlerin yenilenmiş versiyonlarını hem de yeni pistleri deneyimleyebilecek.Nintendo, Mario Kart World’ü Switch 2’nin lansmanı ile aynı anda piyasaya sürmeyi planlıyor. Bu strateji, Nintendo’nun yeni konsolunun satışlarını artırmayı hedefliyor. Oyunun tanıtımında, önceki Mario Kart oyunlarından farklı olarak oyuncuların yakıt tasarrufunu göz önünde bulundurması gereken bir sistemin olacağına dair ipuçları verildi. Mario Kart World hem uzun süreli hayranlar hem de yeni oyuncular için heyecan verici bir deneyim sunmayı vadediyor. Nintendo, bu yeni oyunla birlikte Mario Kart serisini bir adım ileriye taşımayı amaçlıyor.