VALORANT'ın en popüler içerik üreticilerinden Kyedae Shymko, yayıncılık kariyerine belirsiz bir süre ara vereceğini duyurdu. Bu kararında devam eden sağlık sorunları ve Game Changers'ta rekabete odaklanma isteği etkili oldu.
Kyedae, daha önceki yayınlarında bu fikrini paylaşmış olsa da nihai kararını 18 Nisan'da X (Twitter) hesabından açıkladı. Yayıncılığa ara verme düşüncesinin yıllardır aklında olduğunu belirten Shymko, şu ifadeleri kullandı:
Kyedae, son birkaç aydır eskisi kadar sık yayın açmıyordu. Mart ayında sadece üç kez, Nisan'da ise şu ana kadar yalnızca bir kez canlı yayın yaptı. Kararının kendisi için doğru adım olduğunu vurgulayan Shymko,
Kyedae, daha önceki yayınlarında bu fikrini paylaşmış olsa da nihai kararını 18 Nisan'da X (Twitter) hesabından açıkladı. Yayıncılığa ara verme düşüncesinin yıllardır aklında olduğunu belirten Shymko, şu ifadeleri kullandı:
"Beni yakından tanıyanlar için bu sürpriz olmayacak. Gerçek şu ki, yayıncılık hiçbir zaman hayalim ya da nihai hedefim olmadı. Bu, harika bir fırsat olmadığı anlamına gelmiyor (elbette birçok açıdan kolay bir iş), ancak ilk yayınımı yapmadan önce tıp fakültesine gitmek için çalışıyordum. Bunu bir kenara bırakarak yayıncılığa şans verdim. Ancak zamanla bu işe karşı bir öfke hissetmeye başladım."
Kyedae, son birkaç aydır eskisi kadar sık yayın açmıyordu. Mart ayında sadece üç kez, Nisan'da ise şu ana kadar yalnızca bir kez canlı yayın yaptı. Kararının kendisi için doğru adım olduğunu vurgulayan Shymko,
"Şu an için bu, benim için en iyisi. Dürüst olmak gerekirse, yıllardır bu kadar mutlu ve huzurlu hissetmemiştim. Bu zamana kadar verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim. Mutlu kalın, sağlığınıza dikkat edin ve kendinize iyi bakın."