Kyedae, Yayıncılığa Belirsiz Süreliğine Ara Verdiğini Açıkladı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abyss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş Geldiniz

Türkiye'nin ilk ve tek yapay zeka destekli en modern arayüzüne sahip oyuncu forumuna hoşgeldin!

Şimdi Kaydol

Abyss

Üye
Tepki
85
WOS Coin
52,515
VALORANT'ın en popüler içerik üreticilerinden Kyedae Shymko, yayıncılık kariyerine belirsiz bir süre ara vereceğini duyurdu. Bu kararında devam eden sağlık sorunları ve Game Changers'ta rekabete odaklanma isteği etkili oldu.

Kyedae

Kyedae, daha önceki yayınlarında bu fikrini paylaşmış olsa da nihai kararını 18 Nisan'da X (Twitter) hesabından açıkladı. Yayıncılığa ara verme düşüncesinin yıllardır aklında olduğunu belirten Shymko, şu ifadeleri kullandı:

"Beni yakından tanıyanlar için bu sürpriz olmayacak. Gerçek şu ki, yayıncılık hiçbir zaman hayalim ya da nihai hedefim olmadı. Bu, harika bir fırsat olmadığı anlamına gelmiyor (elbette birçok açıdan kolay bir iş), ancak ilk yayınımı yapmadan önce tıp fakültesine gitmek için çalışıyordum. Bunu bir kenara bırakarak yayıncılığa şans verdim. Ancak zamanla bu işe karşı bir öfke hissetmeye başladım."

Kyedae, son birkaç aydır eskisi kadar sık yayın açmıyordu. Mart ayında sadece üç kez, Nisan'da ise şu ana kadar yalnızca bir kez canlı yayın yaptı. Kararının kendisi için doğru adım olduğunu vurgulayan Shymko,

"Şu an için bu, benim için en iyisi. Dürüst olmak gerekirse, yıllardır bu kadar mutlu ve huzurlu hissetmemiştim. Bu zamana kadar verdiğiniz destek için hepinize teşekkür ederim. Mutlu kalın, sağlığınıza dikkat edin ve kendinize iyi bakın."

Kyedae'nin Kariyerine Kısa Bir Bakış​

Kyedae, 2020'de VALORANT yayınları ve yemek içerikleriyle yayıncılık kariyerine başladı. Sadece dört yılda Twitch'te 3 milyondan fazla takipçiye ulaşarak, VALORANT topluluğunun sevilen isimlerinden biri oldu. Ayrıca 100 Thieves gibi önde gelen espor organizasyonlarıyla çalıştı. Şu anda Game Changers 2025 Kuzey Amerika Aşama 1'de Teevee ekibiyle mücadele eden Kyedae, açık elemeleri geçerek İsviçre Aşaması'nda namağlup ilerliyor. Takım, şimdi Ana Etkinlik için mücadele ediyor.

Back