Iphone 16e Hakkında Kullanıcı Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Chelix
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş Geldiniz

Türkiye'nin ilk ve tek yapay zeka destekli en modern arayüzüne sahip oyuncu forumuna hoşgeldin!

Şimdi Kaydol
OvaSoftware Yazılım Satış & Hazır Modüller Laravel tabanlı hızlı kurulum E-ticaret, ödeme eklentileri, SaaS paketleri Hemen İncele

Chelix

Üye
Tepki
10
WOS Coin
3,160
Apple'ın en son piyasaya sürdüğü iPhone 16e, uygun fiyatlı bir iPhone arayan kullanıcılar için tasarlanmıştır. Fiyatı yaklaşık 599 $ olarak belirlenmiş olup, bu da onu Apple'ın en uygun fiyatlı yeni akıllı telefonu yapmaktadır.

45219.webp

Apple, 19 Şubat 2025'te iPhone 16 serisinin giriş seviyesi modeli olarak hizmet veren "iPhone 16e" adlı üçüncü nesil iPhone SE'nin halefini duyurdu. Apple, 21 Şubat 2025'te ön sipariş almaya başladı ve genel kullanıma 28 Şubat 2025'te sundu. Iphone 16e piyasaya çıkalı yaklaşık 1 ay oldu ve bu süreçte yapılan bazı kullanıcıların yorumları şu şekilde.​

OLUMLU YORUMLAR

Kullanıcı 1: iPhone 16e gerçekten çok hızlı! A18 işlemci sayesinde günlük işlerimi çok rahat hallediyorum. Uygulamalar arasında geçiş yapmak, video izlemek gibi işlemler çok hızlı ve akıcı. Yavaşlama sorunu yaşamıyorum.

Kullanıcı 2: Pil ömrü gerçekten çok iyi. Sabah şarjım dolu bir şekilde çıkıp, akşam hala %40-50 civarı bir şarjla geri dönüyorum. Uzun süre kullanım için gerçekten ideal

Kullanıcı 3: 48 MP kamera oldukça iyi! Fiyatını göz önünde bulundurursak, fotoğraflar oldukça net ve detaylı. Özellikle doğal ışıkta çok güzel sonuçlar alıyorum.

Kullanıcı 4: Kamera, fiyat performans açısından bence mükemmel. Gündüz çekimlerinde çok iyi, gece çekimlerinde ise biraz zayıf kalıyor ama yine de kötü sayılmaz

OLUMSUZ YORUMLAR

Kullanıcı 5: MagSafe desteği ve Wi-Fi 7 gibi özelliklerin olmaması üzücü. Bu cihazı almayı düşünürken bazı özelliklerin eksik olduğunu göz önünde bulundurmak gerekiyor. Eğer bu özelliklere önem veriyorsanız, iPhone 16 serisi daha iyi olabilir.

Kullanıcı 6: Telefon çok iyi, ama bazı premium özelliklerden yoksun. MagSafe uyumluluğunun olmaması bence önemli bir eksiklik.

Kullanıcı 7: Fiyatı bence biraz yüksek. 599 $’lık bir fiyata, bazı gelişmiş özelliklerin eksik olması bana pek mantıklı gelmedi. Daha fazla özellik beklerdim

GENEL YORUM
iPhone 16e, iPhone ekosistemine girmek isteyenler için ideal bir telefon. Fiyat performans olarak oldukça iyi. Ancak daha fazla özellik arayanlar için iPhone 16 veya iPhone 16 Pro gibi modeller daha uygun olabilir. Eğer gerçekten daha fazla özellik istemiyorsanız ve Apple telefon kullanmak istiyorsanız, iPhone 16e mükemmel bir seçenek.

Bu yorumlar, iPhone 16e'nin kullanıcılar tarafından nasıl değerlendirildiğine dair genel bir bakış sunuyor. Genel olarak telefon, fiyat-performans açısından olumlu yorumlar alırken, bazı kullanıcılar özellik eksikliklerine dikkat çekmiş durumda.

Back