Getcontact Nedir? Bilgilerinizi çalıyor olabilir!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan eymwn
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş Geldiniz

Türkiye'nin ilk ve tek yapay zeka destekli en modern arayüzüne sahip oyuncu forumuna hoşgeldin!

Şimdi Kaydol

eymwn

Üye
Tepki
11
WOS Coin
310
Getcontact;
Bu uygulama insanların sizi nasıl kaydettiğini göstermeyi hedefleyen bir uygulamadır. Ama mantığı tam olarak öyle işlemiyor. Getcontact uygulamasına kayıt olan insanlar normal rehberini oraya kaydediyor. Ama isterse getcontact uygulamasında sizi veya herhangi bir arkadaşını kayıt şeklinin görünümünü değiştirebilir. örneğin; Benim sevdiğim birini "Sevdiğim kız" olarak kayıt ettikten sonra getcontact indirip ismini "Elif, Ayşe, Meryem" Gibi değiştirip orada öyle gözükmesini sağlayabiliyorum. Yani isterse karşı taraf sizin onu nasıl kaydettiğini değiştirebiliyor. İşte bu yüzden garip reklamlarda insanlar birbirlerini tuhaf şekilde kaydetmiş.

Screenshot_2025-03-14-18-30-09-304-edit_com.android.chrome.webp

Peki Getcontact uygulaması bilgilerinizi çalıyor mu?

Öncelikle PlayStore uygulamasına yapmış olduğunuz "Ben A kişisi bu uygulamayaı X tarihinde..." gibi yapmış olduğunuz yorumların pek bir anlamı yoktur.

Ama tam olarak tüm bilgilerinizi çalmasada telefon numaralarınızı ve girdiğiniz bazı bilgilerinizi çalıyor ve bazı yerlere bu bilgileri yatıyor. Yani bu uygulamaya giriş yaptıktan sonra SMS yoluyla sizlere reklam iletilebilir.
Unutmayın sizden bilgi çalıyor ve satıyor. 3.şahıslar alıp reklam yapsa da yapmasa da (Olasılık) bilgileriniz çalınıyor ve paylaşılıyor.

Screenshot_2025-03-14-18-30-38-629-edit_com.android.chrome.webp

Peki siz bu konu hakkında ne süşünüyorsunuz?
Ve daha önce bu uygulamayı indirdiniz mi?

Back