WWE'nin en büyük etkinliklerinden biri olan Wrestlemania, bu yıl oyunseverleri de ekran başına kilitledi. Las Vegas’ta düzenlenen gösteride ringe çıkan Drew McIntyre, bu kez yalnızca gücüyle değil, giydiği Doom Slayer zırhı ile de tüm dikkatleri üzerine çekti.
Sahne dekorasyonunda yer verilen Slayer maskesi, korkusuz savaşçı teması ve detaylı kostüm çalışması, DOOM evrenine hâkim olan karanlık Orta Çağ havasını başarıyla yansıttı. Böylece oyunseverler için heyecan verici bir görsel deneyim sunulmuş oldu. Yeni DOOM oyunu, 15 Mayıs 2025 tarihinde Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC ve Xbox Game Pass platformlarında erişime açılacak. Fantastik ögelerle süslenen karanlık bir geçmişi konu alan bu yapım, DOOM Slayer’ın kökenlerine ışık tutacak.
Wrestlemania sahnesinde gerçekleştirilen bu tanıtım, DOOM: The Dark Ages’ın yalnızca oyun tutkunları için değil, popüler kültürle ilgilenen herkes için konuşulacak bir yapım olduğunu gösteriyor.
Oyun Dünyasından Güreş Sahnesine Taşınan Efsane
Wrestlemania gecesinde McIntyre, Doom evreninden fırlamış gibi görünen zırhı, kaskı ve Shield Saw benzeri silahıyla ringde boy gösterdi. Bu ikonik kostüm, DOOM: The Dark Ages oyununa doğrudan bir gönderme içeriyor. Gösterinin bu temayla hazırlanması, sadece bir sahne şovu değil, aynı zamanda kapsamlı bir tanıtım kampanyasının da parçasıydı. McIntyre’ın rakibi Damien Priest olurken, geceye damga vuran diğer bir isim ise sahneye çıkan ünlü gitarist Kerry King oldu. Slayer grubunun kurucusu olan King’in performansı, temanın etkileyiciliğini daha da artırdı. DOOM: The Dark Ages’ın çıkışına günler kala düzenlenen bu temalı ring gösterisi, oyunun tanıtımına büyük katkı sağladı. Bethesda ile Microsoft’un ortak pazarlama stratejisi, DOOM markasını sadece oyun dünyasıyla sınırlı bırakmadan geniş bir kitleye ulaştırmayı başardı.Sahne dekorasyonunda yer verilen Slayer maskesi, korkusuz savaşçı teması ve detaylı kostüm çalışması, DOOM evrenine hâkim olan karanlık Orta Çağ havasını başarıyla yansıttı. Böylece oyunseverler için heyecan verici bir görsel deneyim sunulmuş oldu. Yeni DOOM oyunu, 15 Mayıs 2025 tarihinde Xbox Series X|S, PlayStation 5, PC ve Xbox Game Pass platformlarında erişime açılacak. Fantastik ögelerle süslenen karanlık bir geçmişi konu alan bu yapım, DOOM Slayer’ın kökenlerine ışık tutacak.
Wrestlemania sahnesinde gerçekleştirilen bu tanıtım, DOOM: The Dark Ages’ın yalnızca oyun tutkunları için değil, popüler kültürle ilgilenen herkes için konuşulacak bir yapım olduğunu gösteriyor.