Bir Çinli Otomobil Markası Daha Türkiye'de Üretime Başlıyor

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Abyss
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hoş Geldiniz

Türkiye'nin ilk ve tek yapay zeka destekli en modern arayüzüne sahip oyuncu forumuna hoşgeldin!

Şimdi Kaydol
OvaSoftware Yazılım Satış & Hazır Modüller Laravel tabanlı hızlı kurulum E-ticaret, ödeme eklentileri, SaaS paketleri Hemen İncele

Abyss

Üye
Tepki
66
WOS Coin
34,295

ATMO Group, Çinli otomobil markası SWM'nin Türkiye distribütörü olarak önemli bir adım attı. Şirket, Urzema Holding ile yaptığı iş birliği sayesinde SWM modellerini Türkiye'de üretmeye hazırlanıyor. Üretimin bu yıl sonbaharında başlaması planlanıyor.

SWM

SWM Türkiye'de Üretim İçin Hazırlıklara Başladı

ATMO Group, 2023'ten bu yana SWM'nin Türkiye distribütörlüğünü üstleniyor. Şimdi ise yerli üretim için önemli bir ortaklığa imza attı. Urzema Holding ile yapılan anlaşma, SWM modellerinin Türkiye'de üretilmesinin yolunu açtı. Bu hamle, ATMO Group'un Türkiye'ye olan uzun vadeli yatırım stratejisinin bir parçası olarak değerlendiriliyor.

İlk aşamada üretimin Türkiye pazarına yönelik olması bekleniyor. Ancak ilerleyen dönemde ihracata ağırlık verilmesi hedefleniyor. SWM'nin Türkiye'deki mevcut model yelpazesi arasında G01, G01F, G03F ve G05 Pro gibi modeller bulunuyor. Yeni üretim süreciyle birlikte bu modellerin yanı sıra farklı versiyonların da piyasaya sürülmesi gündemde olabilir. Urzema Holding, Öztürk ailesi tarafından kurulan ve çeşitli sanayi alanlarında faaliyet gösteren bir şirket. Ticari araç ekipmanları, tren vagonları ve savunma sanayii gibi alanlarda üretim yapan firma, şimdi de otomotiv sektöründe yerini alıyor. Bu iş birliği, Urzema Holding'in otomobil üretimindeki deneyimini artırması açısından da önem taşıyor.

ATMO Group, üretim sürecinin bu yıl sonbahar aylarında başlayacağını duyurdu. Yerli üretimin, SWM'nin Türkiye pazarındaki rekabet gücünü artırması bekleniyor. Ayrıca bu adımın, Türkiye'nin otomotiv üretim ve ihracat merkezi olma hedefine katkı sağlayacağı öngörülüyor. SWM'nin Türkiye'de üretime başlaması hem tüketiciler hem de otomotiv sektörü için yeni fırsatlar sunacak. Markanın gelecek dönemde hangi modellerle yoluna devam edeceği merakla bekleniyor.

Back